blog-image-large
Tiha revolucija počinje! TASKI AERO profesionalni usisivači najtiši su i najefikasniji uređaj na tržištu, kreiran od strane inovativne švicarske kompanije s više od 60 godina iskustva u ovom poslu.


Najveći izazov industrije usisivača je ispunjavanje strogih kriterija koje su diktirali profesionalni korisnici kao što su hoteli, starački domovi i poslovne zgrade. Linija usisivača TASKI AERO razvijena je kako bi odgovorila na sve njihove zahtjeve. Izdržljivi materijali, ergonomski dizajn i inovativne tehnologije učinili su da ovi usisivači budu prvi izbor profesionalnih korisnika u cijelom svijetu.



Tihi usisivači
Sa svojom patentiranom "tehnologijom šapata" TASKI AERO profesionalni usisivači su 30% tiši od standarda industrije. "Tehnologija šapata" omogućuje diskretno čišćenje tokom cijelog dana, bez ometanja korisnika prostora koji se održava. Švicarski inženjeri koji razvijaju TASKI AERO liniju uspjeli su sniziti razinu buke na manje od 53 decibela revolucionarnim dizajnom motora. Ako koristite Eco način rada, razina buke opada na nevjerojatnih 50 decibela, što je ekvivalentno buci proizvedenoj u normalnom razgovoru, perilici ili klima uređaju. Hoteli sada mogu usisavati sobe bez straha da će buka koju proizvodi usisavač probuditi goste koji spavaju, a održavanje ureda može se obavljati diskretno tokom radnog vremena, a da pritom ne utječe na koncentraciju i naruši radnu atmosferu zaposlenika. Usisavanje je moguće bilo gdje i bilo kada. Pogledajte video!


Ekološki aspekt - usisivači i energetska efikasnost
Energetska efikasnost dovedena je do perfekcije razvojem patentiranog motora od 585W koji ima iste performanse kao usisivači s više od 900W. Time TASKI AERO profesionalni usisivač osigurava dugoročne uštede u potrošnji električne energije i umanjuje ekološki trag korisnika. Odaberete li usisivač koji ima Eco način rada, potrošnja motora se smanjuje za 50%, bez značajnijeg gubljenja usisne moći.

Kampanja za čistiji zrak
TASKI pridaje najveću važnost kvaliteti zraka u interijerima u kojima boravi već duže vrijeme. Profesionalni usisivači AERO opremljeni su vlastitim troslojnim filtracijskim sistemom, koji se može nadograditi opcionalnim HEPA filterom, koji uklanja 99% prašine, alergena i patogena koji se prenose zrakom. Ako vam je čisti zrak jedan od prioriteta, na pravom ste mjestu. TASKI AERO je profesionalni usisivač s kojim glavobolja, vrtoglavica i alergije uzrokovani lošom kvalitetom zraka postaju prošlost.



TASKI AERO BP - Mobilnost na prvom mjestu
Za potrebe usisavanja zahtjevnih prostora TASKI je razvio model AERO BP - 3u1 usisivač koji se može koristiti kao prenosivi ruksak usisivač, podni usisivač ili puhač za lišće. Pored standardne verzije, sa izuzetno dugim kablom, AERO BP je dostupan i kao bežični usisivač sa pogonom na baterije. Idealan je za usisavanje stepenica, kina, aviona, autobusa i vozova. Ergonomski dizajn i težina od samo 4,7/5,3 kg pružaju maksimalnu udobnost za korisnika. Pogledajte video za više detalja.  


Dostupni modeli

TASKI AERO 8
Kapacitet: 13 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eco način rada: ne
Ugrađeni nastavci: ne

TASKI AERO 8 Plus
Kapacitet: 13 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eco način rada: da
Ugrađeni nastavci: da

TASKI AERO 15
Kapacitet: 15 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina crijeva: 2,2 m
Eco način rada: ne
Ugrađeni nastavci: ne

TASKI AERO 15 Plus
Kapacitet: 15 l
Vrećica: Papirna ili flis
Dužina kabla: 12,5 m
Dužina cijevi: 2,2 m
Eco način rada: da
Ugrađeni nastavci: da


TASKI AERO BP 3U1
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Dužina kabla: 12,5 m
Težina: 4,7 kg

TASKI AERO BP 3U1 Lithium bežični usisivač na baterijski pogon
Kapacitet: 4,5 l
Vrećica: Flis
Težina: 5,3 kg
Vrijeme rada: 30 min
Vrijeme punjenja: 90 min

Želite isprobati TASKI AERO usisivač? Pišite nam na prodaja@ecotime.ba ili nas nazovite na telefon +387 33 765 075.




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima