blog-image-large
3M profesionalne otirače u našoj ponudi karakterizira kvalitet, atraktivan dizajn, efikasnost u otklanjanju nečistoća i zadržavanju vlage. 3M Nomad podne prostirke imaju višegodišnju tradiciju i razvijeni su u jedan sustav koji će efikasno i pouzdano zaštititi objekt od nečistoće. Svaki sustav treba se sastojati od jednog vanjskog otirača koji će ukloniti grube nečistoće dok će unutarnji otirač efikasno uklanjati finu prljavštinu i vlagu.3M-ova ponuda profesionalnih otirača nudi idealna riješenja za sve veličine i vrste objekata komercijalnog tipa. Važno pri izboru otirača je odrediti mjesto gdje se otirač postavlja (unutarnji ili vanjski prostor) i koliki je dnevni pješački promet u objektu.


Razni oblici prljavštine i vlage svakog dana se unose u objekte ostavljajući pri tome vidljive mrlje na podu što ne samo da stvara loš utisak na posjetioca nego utječe i na sigurnost i povećava troškove čišćenja i održavanja.

Kvalitetno opremljen ulazni prostor s odgovarajućim profesionalnim otiračima pruža zaštitu od klizanja a pri tome igra važnu ulogu u smanjenju troškova održavanja.

3M profesionalne otirače u našoj ponudi karakterizira kvalitet, atraktivan dizajn, efikasnost u otklanjanju nečistoća i zadržavanju vlage. 3M Nomad podne prostirke imaju višegodišnju tradiciju i razvijeni su u jedan sustav koji će efikasno i pouzdano zaštititi objekt od nečistoće. Svaki sustav treba se sastojati od jednog vanjskog otirača koji će ukloniti grube nečistoće dok će unutarnji otirač efikasno uklanjati finu prljavštinu i vlagu.

3M-ova ponuda profesionalnih otirača nudi idealna riješenja za sve veličine i vrste objekata komercijalnog tipa. Važno pri izboru otirača je odrediti mjesto gdje se otirač postavlja (unutarnji ili vanjski prostor)  i koliki je dnevni pješački promet u objektu.

3M nudi garanciju 5 godina od dana kada kupite 3M Nomad profesionalni otirač.
Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima