blog-image-large
Postoje mnogi elementi koji utječu na iskustvo gosta kada je u pitanju posjeta restoranu ili hotelu. Upravo zbog toga, svaki dobar ugostitelj zna koliko je bitna posvećenost detaljima.


Kvaliteta hrane je bez sumnje na prvom mjestu, ali itekako važnu ulogu igra i način na koji je ona poslužena, krenuvši od posuđa, preko pribora pa sve do dekoracije stola. Prije nego hrana uopšte stigne na stol, gosti su izloženi brojnim utjecajima iz neposredne okoline, koji će naposljetku utjecati i na njihov apetit i doživljaj hrane. Ono što je bitno jest iskoristiti to u vlastitu korist.

Kada pričamo o dekoraciji, salvete su njen neizostavan dio. Ovaj praktični komadić platna ili papira, uz malo kreativnosti i samo par spretnih poteza, može dovesti do postizanja upečatljivog dojma koji će ukupno iskustvo doživljeno u restoranu ili hotelu podići na posve novi nivo.

Kada su u pitanju salvete, naša preporuka su papirne salvete proizvođača Tork. U našoj ponudi pronaći ćete njihov cjelokupan asortiman koji će pružiti odgovor na sve vaše potrebe, bilo da tražite dvoslojne, troslojne ili LinStyle premium salvete koje mekoćom, debljinom i teksturom podsjećaju na platnene, a istovremeno nude praktičnost papirnih salveta.

U nastavku pogledajte nekoliko ideja kako slaganjem salveta na kreativan način dočekati goste u stilu.

#1 Portfolio

 

#2 Jedrilica

 

#3 Balerina & Smoking

 

#4 List

 

#5 Položeno srce

 

#6 Srce
Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima