blog-image-large
Pružite svojim gostima ugodnu dobrodošlicu s održivom i elegantnom Welcome hotelskom kozmetikom.


Kozmetika Welcome Signature posebno je osmišljena kako bi zadovoljila i najzahtjevnije korisnike. Ova veganska kozmetika je visoke kvalitete, proizvedena u Italiji i formulirana s pažnjom, korištenjem nježnih biljnih ekstrakata. Sva kozmetika je dermatološki testirana, testirana na nikal i bez BHT-a te na siguran način pruža njegu vašim gostima. Minimalistički i jednostavan dizajn u neutralnim prirodnim bojama uklopit će se u svaki ambijent. Uskoro će postati prepoznatljiv sastavni dio vaše usluge i interijera.

Različita pakiranja za različite potrebe!

Linija sadrži različita pakiranja kako bi zadovoljila sve vaše potrebe. Bočice od 30ml u kolekciji napravljene su od 100% reciklirane PET plastike. U ovom asortimanu dostupni su 2u1 gel za kosu i tijelo i gel za tuširanje s ekstraktom Ginkgo Bilobe, šampon s organskim ekstraktima crnog čaja i gorke naranče, regenerator s pročišćenim keratinom i ekstraktom kamilice te losion za tijelo s vitaminom E i shea maslacem. Sapuni dolaze u različitim gramažama i veličinama te imaju neutralan miris. U slučaju da imate veću frekvenciju izmjene gostiju s kraćim odsjedanjem, za vas su idealni proizvodi pakirani u praktične vrećice. U ovoj ponudi su šampon, gel za tuširanje i 2u1 gel za kosu i tijelo koji će oduševiti vaše goste s mirisom i osjećajem koji ostavljaju na koži.

Draži su vam držači od manjih pakiranja?

Ako su vam ipak draži držači, ova linija nudi idealno i praktično rješenje. Glavna korist ovog rješenja proizlazi iz uštede novca i vremena, kao i smanjenja mogućnosti krađe proizvoda. Dispenzeri su jednostavnog i elegantnog dizajna te se bez problema uklapaju u svaki ambijent kupaonice. Instaliranje je moguće na dva načina, ovisno o vašim potrebama, bez ikakvih komplikacija. Na vama je samo da odaberete želite li držače zabušiti u zid ili ih zalijepiti kvalitetnom dvostranom ljepljivom trakom. Punjenja za držače čine boce od 380 ml, napravljene od 100% reciklirane plastike koja se može ponovno reciklirati. Vrlo jednostavno se iste boce mogu nadopuniti uz pomoć bidona od 5 litara, čime ćete na najekonomičniji način osigurati proizvode za higijenu za vaše goste. U bocama od 380 ml dostupni su šampon, 2u1 gel za kosu i tijelo te tekući sapun.



Posebni dodaci u pakiranju od 100% recikliranog papira

Budući da je ova linija kozmetike kreirana na način da smanjuje svoj utjecaj na okoliš, svi dodaci dolaze u pakiranju od 100% recikliranog papira. Ponudite svojim gostima sve ono što im može zatrebati tijekom odmora u vašem hotelu ili apartmanu. U ponudi su setovi za higijenu, šivanje, brijanje i pranje zuba. Naravno, tu su još i pakiranja sa spužvicom za cipele, maramicama, kapom za tuširanje i češljem, a neizostavni dio ove linije čine i higijenske WC trake, vrećice za uloške i lagane pamučne papuče.

Zadovoljite svoja osjetila s Ginkgo Bilobom

Sastojci ove linije kozmetike pomno su izabrani kako bi zadovoljili sva vaša osjetila. Ginkgo Biloba kao glavni sastojak, tajna je ovih proizvoda zbog svojih prednosti i pozitivnih učinaka na kožu. Ginkgo biloba je listopadno stablo iz Južne Afrike koje se još naziva i stablom vječne mladosti. Jedan je od najjačih antioksidansa, a ima vrlo visoku koncentraciju flavonoida te poboljšava probleme povezane s cirkulacijom. Ginkgo Biloba ima razne primjene u svijetu zdravlja, hrani i njeguje kožu, moćno djeluje protiv starenja te ima protuupalna i regenerirajuća svojstva.

Osim sadržaja, i samo pakiranje ima dodatnu vrijednost zahvaljujući svojim ekološki prihvatljivim svojstvima. "Dizajn za održivost" ključno je načelo koje pokreće istraživanje, dizajn i proizvodnju Welcome kozmetike. Zeleni mindset u svakoj mogućoj fazi razvoja proizvoda, proizvodnje i opskrbnog lanca pridonosi poboljšanju i zaštiti okoliša. Vaše pogodnosti mogu biti ono što vas izdvaja od konkurencije i na taj način možete pružiti nezaboravno iskustvo svojim gostima. Poboljšajte ambijent kupaonice, i u isto vrijeme pomozite okolišu tako što ćete birati održivo rješenje za svoje hotele.

Za više informacija o dostupnim artiklima, pozovite naš telefon +387 33 765 075 ili nam pišite na prodaja@ecotime.ba.




Sviđa Vam se članak? Podjelite ga s prijateljima